Bij Stadsbrouwerij Eindhoven zijn we elke dag bezig om de lekkerste combinaties van bier en eten op tafel te zetten. Onze eigen specialisten controleren (lees: proeven en drinken) de kwaliteit van onze producten. Zo garanderen we dat wat... Verder lezen
Related posts
Héél vroeger maakte men een mengsel waar je brood van kon bakken of bier van kon brouwen. Dit werd voornamelijk gedaan door vrouwen. Het is dan ook geen verrassing dat het eerste bier door vrouwen werd gebrouwen! Vandaag... Verder lezen
Veel van ons vlees komt uit Postel. Een aantal jaar geleden is onze chef-kok Mark daar op bezoek geweest. Hij maakte kennis met de lekkerste biefstuk ooit en hij wilde deze kwaliteit meenemen naar zijn eigen keuken. Het... Verder lezen
In Hoogeloon ligt een prachtige boerderij: De Ruurhoeve. Zij maken hier onder andere kaas, ook met ons bier! Dit jaar hebben ze zelfs meegedaan aan de landelijke Cum Laude-kaaskeuring, zo goed zijn ze! Ze hebben meegedaan met drie... Verder lezen
Leave a reply